Anotace: Lída by řekla, "další pozdrav ze záhrobí". Ano, tento měsíc nacházíme maminčina slova, snad by se nezlobila, že je tu uveřejním. Ano, tento měsíc to byly dva roky, co nás navždy opustila. Opustila?
Dřevo voní
praská
stejně jako moje láska
Nevěříš?
Sáhni si a uhoříš.
Vzplane plamen
prastarý
v nějž ostatní jen
doufali
že potká je
a spasí.
tyhle verše jsou krásně něžné a hodně pravdivé...taky thle věci tak vnímám
08.01.2013 12:19:31 | Miriska
Žije, určitě, na to vem jed.Mě o tom přesvědčila před pěti roky i moje mamka, a to ve snu. To ale nebyl sen, alespoň ne pro mě.No a od té doby jsem klidný, nemám o mamku žádný obavy, ačkoli jsem je trochu zprvu měl, jelikož zemřela tragicky.Moc pěkně napsané, ST.
04.12.2012 20:21:07 | Jeněcovevzduchukrásného