O životě
Minuta po minutě,
životu ubíhá..
Spousta krásných chvil
na které každý rád vzpomíná..
Pláč s úsměvem
v životě se střídá,
jen dál jít vpřed
nám zbývá..
Po každém pádu musíš vstát
a ze dna se odrazit,
bojovat proti osudu
a šťastně ho porazit.
Smutnit máš právo,
ale jen chvíli.
Hlavně Ti nesmí
nikdy dojít síly.
Tak se vzchop
a pojď žít,
nikdy nevíš jak dlouho
tu můžeš být.
Užívej si každý den,
noc i hodiny
nikdy nezapomeň na lásku,
přátelé a rodinu.
Mysli na to,
že peníze jsou jen fraška
a lepší náladu
Ti nezískaj drogy ani plná flaška.
Život je jen jeden
tak ho s humorem ber..
NESNI , ALE ŽIJ SVŮJ SEN..!
Komentáře (0)