Dnešní doba
Anotace: Je to smutné , ale je to tak..
Peníze jsou hnací motor,
prvně práce potom doktor..
Přeházené priority,
vím to já a víš to i ty..
Lidi pro úspěch,
šidící se o úsměv..
Krásné luční květy,
mění za virtuální světy..
Je to hrůza,je to děs..
Ví vůbec někdo z Vás jak krásně voní po dešti les??
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Adellide
Komentáře (1)
Komentujících (1)