Anotace: ....šťastný ten,kdo se dokáže opít vodou....
Pěkně jsi to napsal.Také mám ráda studánkovou vodu a Z KAŽDÉ STUDÁNKY chutná jinak :-)
..ST..
08.03.2021 23:10:32 | Jaruška
Přiznám se, že jsem Vás objevil díky tipu pod mojí říkankou.
...tohle se mi líbí dost a úplně si v hlavě hraju melodii, jaká by mohla být v podání nějakého under/blues/bandu právě k těmhle slovům.
...vodou se opít neumím, ale koukám, že možná žijete v Olomouci a jestli se opíjíte na čundrech z tůněk, možná ani nechodíte do Ponorky a to je škoda. Rád jsem tu byl.
01.10.2012 17:46:06 | vrbák