Ztráta
Anotace: ... zkrátka vyjádření bolesti :(
Chce se mi křičet,
chce se mi řvát...
Prosím,... už ani krok
je to past...¨
ze skály skok.
Nechci tu bolest,
už zase.
Nechci konec,
zlomení v pase.
Po tvářích slzy zas stékají.
Pláču,... ale jen potají.
Skočilas... a tak jsi to chtěla...
doufám, že víš, jak ráda jsem tě měla...
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, poeta
Komentáře (1)
Komentujících (1)