Domácí slivovice
Anotace: Taková blbinka, která vznikla díky prohibici.
Rozhodl se Milánek,
popít trochu vodky,
jenom trochu, ne džbánek,
nechce vidět šotky.
Smůla ovšem veliká,
prohibice řádí,
škoda ale nevzniká,
slivka ho teď hladí.
Tajně si ji vypálil,
sám ji tedy pije,
málem chatku podpálil,
vidí však a žije.
Přečteno 759x
Tipy 11
Poslední tipující: Romeo3769, snupicek, janewe, střelkyně1, Adellide
Komentáře (3)
Komentujících (3)