Anotace: Trochu podivná báseň vyjadřující suchý zmatek duše :-)
Chytím tě za ruku
do schodů vedu tě
na hlavě paruku
pak stojíme nehnutě
V očích máš plamínky
a spoustu otázek
jsme jak dva kamínky
tvoříme obrázek
Cvaknutí klíčů v zámku
zrychluje se dech
tupá bolest kdesi v spánku
svědomí - prosím, dnes nás nech
Za hodinu lásky
zaplatíme draze
dnes nemyslím na Tvé krásky
a máme se blaze