Anotace: je to jen legrace, byť na facebooku by se pár takových určitě našlo:)
Jak šlupka od banánu
pihatá na charakteru
byť lajky na netu
dávaj ji sílu
dávaj Ti sílu
nos nahoře
šlupka co neoře
ta ani zametat
nedokáže
jsi jako dítě
s počmáranou zdí v bytě
jen rodiče díky virtualitě
nepochválí Tě
nepochválí Tě
Šlupka je dole
opona hore
a ten slouplej banán
místo srdce
má
jen
salám..