nejsem depresivní typ
s životem se neperu
bohužel
moje básně by zněli líp
asi se na to vyseru
necpu do básní hrubosti
a píši jedině spisovně
já vůl, že?
je to potom k zlosti
když výsledek vyzní srandovně
rýmy skládám pravidelně
naivně dodržuji formu
nevěříš, co?
já vím, zní to neuvěřitelně
co je komu po rýmujícím se rýmu
je to otázka nejbližší doby
a budu básníkem zhrzeným
nesměj se
napíši básně plné deprese a zloby
a o pauze na oběd stanu se slavným