Ženy a ženy
Slovanské my ženy vnadné,
milujeme, nejsme chladné,
velký zadek, prsíčka,
každá z nás je jednička.
Vietnamky to je nouze,
v lůžku chrastí kosti pouze,
americký špekáček,
není sexy miláček.
Naši muži shodně tvrdí,
na cizinky, že prý prdí,
vždyť je česká dívčina,
ráda pustí do klína.
Přečteno 357x
Tipy 13
Poslední tipující: Romeo3769, PetTulak, snupicek, synanceia, Jahudkka, lexus, čiči
Komentáře (2)
Komentujících (2)