Anotace: I prosba k životu je občas nutná.....
29.9.2012 21:07 Svitavy
Živote budoucí prosím
Živote drahý
zvláštní a jedinečný
svou náklonost mi už dej
štěstím lásky pomoz mi
ženou srdce podaruj
nenech mě smutně žít
neštěstím trápit
svou náruč mi dej
darem lásky obdaruj
vrať mi cit lásky zpět
jaký jsem měl
opět bych milovat chtěl
životem jít dál
s ženou do světa šel
nebyt sám.
Živote krásný a malicherný
nevděčností
nenávistí prošel jsem
lstí a útrapami tvými
zkoušen byl
smutek v srdci dusil jsem
žen spoustu měl
poctivý a čestný ke všem byl
pak přec víš
že i utíkal jsem.
Živote jemný úchvatný
vrať mi pocit útěchy
vrať zpět srdce mí
cit lásky bez mezný.
Živote krutý
přec víš
šťastný už chci být
ne jen smutek mít
láskou žít
jednu ženu milovat.
Živote drahý nelehký
svou náručí příjmi mě
láskou obdaruj
nech mě prosím
už žít......