Dostali jsme dar
dar snění a snů
Marníme tolik času
času a mnohem víc dnů
Kdy bdíme, chodíme
myslíme, ale nesníme
Jsme jen divné loutky
loutky které tak málo sní
Toužím ke spánku ulehnout
a ponořit se do moře snění
Zůstat o něco málo déle
o něco málo, navždy
Zapomenout denní bdění
touhám ze snů propadnout
Miluji noc, miluji sen
nezažít již žádný den