Vánek
Anotace: Co se může přihodit, když podceníme sílu některých.
Vánek slétl z nebe k zemi
běhal mezi prostěradly
Schovával se pod sukněmi
se spodními houpal prádly
Vánek dospěl v silný vítr
aby šuměl mezi klasy
aby jako v širém moři
v poli dělal nové trasy
Z vánku stal se vichr prudký
Lámal stromy, trhal střechy
Dělal jenom špatné skutky
Vraždil lidi bez útěchy
A proč z vánku stal se živel
ze kterého lidé šílí?
Protože hned na začátku
Jeho sílu podcenili.
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská
Komentáře (3)
Komentujících (3)