Anotace: když mysl ovládne beznaděj
Zakousla se do krku
něžná a zákeřná
srdce rve na půlku
mademoiselle nevěrná
Kde se nacházím a kam mířím
pozdní slunce hladí tvář
touhou uvnitř stále hořím
a hledám svou svatozář
Rosa smáčí vlasy
vlhký vzduch plní plíce
pryč jsou všední krásy
již nikdy nevrátí se více