Brala jsem, příliš hodně.
Vždy plnou náruč štěstí.
V každém z okamžiku,
ve svém nitru.Naučila jsem se
prsty v prstech splécti.
Brala jsem,matkám syny.
A dováděla s nimi...
Jako dábel, mezi svými-rohatými,
Žila jsem mezi chtíčem opylými.
Brala jsem srdce vlkodlakům.
A starcům dodávala síly.
A z černých mraků,pyla víno s
neživými.
Brala jsem příliš hodně,
ted ve tmě se tiše budím,
jsou dny ,kdy sedím o samotě,
sama své sny nudím..
Brala jsem kříže na kopcích,
kde boží muka stály.
A v dálkách, pod duhou
to ovečky zvoncům písně hrály.
Brala jsem, kamarádkám muže,
a chtíčem se celá chvěla.
A moje duše s rudou září...
ohněm se celá rděla...
Brala jsem....
Teď už neberu,
každému jeho vracím,
tak přijdte si
prosím ,
pro své...
Já své dluhy splácím....
Je to moc pěkné, i když zde na modru apsolutně nedoceněné.Lidé, kteří umějí psát hezké básničky, a rozumí jim, jsou dnes již dávno na Libresu.
Jinak to nejde, ST.(jo, a ta fotka taky zajímavá:-) ).
11.01.2013 11:40:49 | Jeněcovevzduchukrásného