Poeto milý jak se naděje
rozprostře podobna ubrousku?
Možná pár kouzel by stačilo.
Strach odpárat ze smutné výšivky.
Díky za pár přestřihnutých stehů.
:O)
07.10.2012 04:21:35 | Jahudkka
To se za dva rúžky chytí
a jedno mocné mavnutí
tam kde záhybům se rádo daří
teď přijmout hladkost donutí
potom jen stačí mávnutím proutku
snad vázu,do ní kytky vsít
a kdo jde kolem ,tiše kouká
naslouchá kouzlům
chce v nich žit
07.10.2012 08:24:59 | poeta
Nějak a poněkud moc
mi vnutili tu moc
že jak smrt se zdám
a jen já vím ten...klam.
Prý jsem sedmikráska..
samí cit a láska.
To protože smím dál se dívat
mám brzo jen odpočívat.
Někdy se slovům neubráníš
..,
snad že chceš a příliš bráníš.
Díky...
20.08.2013 06:41:02 | Jahudkka