Je to blízko
blíž než se zdá
a přesto lidstvo
nikdy nic nepozná.
Vždyť nejde jen o to
mýt vše a mnohem víc
ó svatá prostoto
vždyť mnozí nemaj nic!
Prostě tu jsou lidi tací
kterým nestačí svět
jsou ohromně splachovací
a chtěj všechno hned.
A bude to horší
neboť generace má
je poslední z lepších
poslední obrana.
Před tupostí mladých
kteří neváží si ničeho
před generací hloupých
kdy vše bude zničeno..
A přesto je nasnadě
rázné to řešení
jen podlehnout návnadě
hned pocítit zlepšení.
Chce to výprask pořádný
na pozadí fracků
nejlépe nandaný
králem všech klacků.
Z hlavy jim vymlátit
tu zrádnou myšlenku
pochyby vyvrátit:
„Tak mysli ty holenku!“
Budeš-li blbej
tak až budu pryč
zbudeš jen chudej
nicka z nemanic..
Každá generace si myslí, že ta následující je horší. Je to jen úhel pohledu. Nezavrhovala bych všeobecně. Jsem si jistá, že velikost ducha nezávisí na věku a stáří, není moudrost sama. :-))
Jako povzdech...chápu :-))
06.10.2012 12:31:51 | Lenka Krásnodvorská