Anotace: Z procházky po hřbitově v Počátkách
lidské ostatky,
jež nik nevidí
ukrývá kámen
- hezké rytiny
nad tím
trůní
živé kytky
a motýl,
co mezi hroby
v podzimním slunci
přeletí
šťastné to ro(d/v)y,
kde žijou pozůstalí
iDIES se stará o ostatky, když má karmu? Sebestředné.. :) Take all shit.
11.10.2012 14:16:24 | Sleepwalker
seběstředný hrob?
nebo snad kytka? motýl?
podzim?
a vlastně někdy v těch hrobech můžou ležet i děti ...
pak ta varianta s "d" je irelevantní, že
11.10.2012 17:17:20 | Romana Šamanka Ladyloba
Nelíbí se mi závorky, ale je pékná.
09.10.2012 01:50:19 | Lilien
A taky jde o to, se svobodně vyjadřovat. A to tak beru.. Stardust. to jsme..
11.10.2012 23:54:30 | Sleepwalker