Anotace: Jak se cítím...
Ahoj, tohle je věčná bolest světa...
... k textu - jako protiválečnej protestsong zhdebněnej někým poměrně razantním možná ano. Osobně mi nesedí zbytečný patos. Myslím, že v poezii je lepší pojmenovávat věci skrze obrazy, protože sousloví jako "demokratické ideály" nefungují. Popř. "mé srce zkamenělo, politici se rozhodli krást" - nejde tomu věřit a uvěřit je v poezii podle mně důležité. Přečti si nějaké méně známé Krylovy básně, zejména jeho pecku Zbraně pro Erató. A ještě to - kulhá Ti rytmus a ten je u vázané formy důležitý, ta musí sedět.
...byl jsem tu rád, četl jsem to několikrát a přeju spoustu dalších dobrých slov!
09.10.2012 19:51:13 | vrbák