Anotace: Snaha dát alespoň malou váhu stupidním veršům, které na sebe asociačně navazují.
Ano, byla to snaha o absolutní verše, které zní absurdně :-). Jinak děkuji moc za komentáře.
14.10.2012 19:25:19 | Lenkka
Když se někdo snaží rýmovat, dopadne to podobně.
13.10.2012 11:43:15 | Lilien
Pitomý rýmy/nos plnej rýmy mně baví. Spíš by to patřilo někam k písňový tvorbě, kde vyzní rytmus a zvukomalebnost, jež na papíře už vypadá křečovitě. Ovšem láska páska je drsně ohrané. A netop se v slzách zbytečných, piš pěkně dál, protože tohle narozdíl od většiny podobných říkanek má jinak docela šťávu a život. Pěkný den!
12.10.2012 09:41:07 | vrbák
to je naschvál? ty rýmy, láska páska, směju chvěju, důvod původ?aspoň tam máš absolutní rým,tak fajn:)
12.10.2012 09:36:32 | kočkopes