MINIATURY 10
Anotace: Než Múzu a mne, zimní spánek přepadne.
Dávno zašlo předjaří
náš život je už v září
Moc se nám nedaří
proto že JSME STAŘÍ?
Ona právě končí u dřezu
Mne čeká několik pařezů
„Kup mi pět deka nářezu“
NAJÍM SE
až to poštípu a dořežu
Tak DOBROU NOC *
Sny plné erotiky
Kdo má tu moc
řídit snění triky
VÁŽKA přilákaná vůní růží
už přistála i na lidské kůži
Pak oklamaná celá zmatená
přelétala z rukou na ramena
LADNÉ svůdné KŘIVKY *
pahorky i různá údolí
Vše jako z detektivky
Komu by se nechtělo
hladit ženy hebké tělo
Všude líbat
To nebolí
Je to výzva
hoši nesmělí
Aby on MESMĚLÝ
předvedl co umí
Variace nevšední
zajímavého umu
Spotřeboval k tomu
obsah láhve rumu
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (2)