GENERACE
Anotace: Někteří lidé mají tendence předhazovat mi, že ve svém věku ještě nemohu nic vědět o životě, ale tohle je jedna z věcí, co prožívám.
Jak daleko rodiče od dětí…
Jak daleko děti od rodičů…
Plynutí času nezadržíš,
dočkáš se, i když nečekáš!
Co staří dětem darovali,
co děti urvaly z nich samy…
A kolik zbude z člověka,
Když přijde čas, na který nečekal…
Komentáře (0)