Relativita lajfu
Anotace: čo som našiel v šuflíku - primitive poem
Občas všetko krásne je,
občas to však pominie,
dneska vidíš tisíc ciest,
zajtra sa už nevieš zniesť.
Dneska vidím Teba,
zajtra nenájdem ani seba.
Vtedy mal môj život zmysel,
za chvíľu som už visel.
Relativita času, dostala ma
vtedy rok bol sekunda,
teraz sekunda je rok.
Vtedy rok ubehol proste rýchlo
a teraz zrazu všetko stíchlo.
Hodinu triezvy znamená smrť.
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)