zlomyslnost tomu chtěla
že má ruka plochá střela
čekalas to vždyť ses chvěla
přiletěla jako stín
z tvého čela kapky rudé
naproti jdou očím
ještě holka něco cekni
já po tobě skočím
vzdálenosti prosté mezí
buď si slabá buď si březí
když máš sílu cizoložit
neřeš když dám hněvu ožít
prostě seď a dýchej ticho
zradilas tak vinu pij
jsem tvým katem rozzuřeným
přesto říkám dlouho žij
jen se pakuj z mého domu
vem si nůši vše v ní máš
odpuštění ??slyším dobře
snad ho děvče nečekáš