Nenostalgická
Zbyla mi v předsíni,
památka po tchýni.
Váza od její matky
do koše na odpadky.
Včera spadl ze skříně
další dárek od tchýně,
přesáhl veškeré hranice:
porcelánová štvanice.
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Do Ga, Liduška, Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)