Alkoholik
Příjdeš vždycky po setmění,
potácíš se sem a tam.
Na tom pěkného nic není,
vždyť ten super pocit je jen klam.
Připadáš si,
že můžeš dělat,
co jen chceš.
Však ono tě to přejde,
to mi věř.
Ráno až se vzbudíš,
čistou hlavu budeš mít.
Snad konečně zjistíš,
že řešením není pít...
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Morgenstern, Nergal, Lenka Krásnodvorská
Komentáře (2)
Komentujících (2)