Anotace: Čičičiči, mňau...
Dýchám sotva slyšitelně.
Cítím kroky na posteli.
Nehýbu se, čekám.
Kroky se zastaví.
Chvíle ticha.
Ale pak.
Tři…
Dva…
Jedna…
„HUP!“
Cítím drápy!
Zaryté do hloubky zad.
Cítím, jak vpichy rudé pálí.
Alergeny víří rozespalým tělem.
Ještěže mi kočka nesmí do ložnice :)
10.03.2013 15:50:21 | Lioness
Moje kočka je moje beruška :D ta se mnou chodí i na záchod :D
10.03.2013 19:37:40 | Moniska
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?