Vůně se kuchyní line
S kávou mi čas
hezčeji plyne.
Horká je, povzbudí
Kávička sladká,
mě vždycky nabudí.
Cukříček a mléčko
Do kávičky patří ať,
není žádné béčko.
Hnědavý sladký mok
Zahřívajíc útroby,
mě nestačí lok.
Termoska či půllitr
Horký a kouřící,
že by i mrtvý procitl.
Jen rozpustné „Nesco“
Tak chutné a krémové,
to je pro mne všecko.