Usedám a mám děsu plné oči
Doprava, doleva volant se točí
Šedesátka na kruháči
Jen ať kola nezapláčí
V obci že je padesát?
Tacháč čísla nemá rád
Šedesát je číslo hezčí
Na jízdu je tráva hebčí
Z plynu nohu nesundám
Stále v očích děsy mám
„Přidej, brzdíš, „volají!
Kola teskně pískají
Brzdím rychle, jen ať víš
„Ty za volant nepatříš!“
Podotkne můj otec drahý
Jeho názor, ač je pravý
Nepravdivý to je žvást
Já se s autem chodím pást
Okolní krajinou
Svou jízdou nevinnou