Únava z dětské puberty
a k tomu ještě předčasné,
marně říkávám uber, ty
náš strůjče doby nešťastné.
Mám minimální odezvu
a maximální depresi.
Je marné míru nalézt mu,
vší sílu tohle bere si.
Leč, až to přečkám, rozkvetu
a svět zas získá smysl!
Tuším za dětství odvetu,
kdy předkům život kysl…