Anotace: ...
Šestkrát v týdnu oslňuje
A sedmý den znejistí
Radost, co ji naplňuje,
Lapidárně vymístí
Obavou si znesnadňuje
Talent - důvod závistí
Ačkoli se podceňuje,
jiné vždycky očistí
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?