Kudy kam?
Anotace: Mezi nebem a zemí kráčím sem zas pak tam. Už nevěřím ve svůj klam, napínám...
Mezi nebem a zemí
kráčím sem zas pak tam.
Už nevěřím ve svůj klam,
napínám duševní rozpoložení.
Lidi pláčou s plnou hlavou,
ale ne s prázdným srdcem.
Ráno vše spláchnou kávou
pak se kochat facebookuvou zprávou.
Znechucen vletím do oblak.
Mysl lehká jako mrak.
Náhle v dáli slyším vlak,
jež sráží mne k zemi zas.
Bloudím mezi nebem a zemí,
stále a stále dokola.
Vím, že se nic nezmění,
ale srdce velí mezi oblaka.
Komentáře (0)