tak to zabal
když na to nemáš
ukaž jim záda
co vlastně hledáš
chceš spravedlnost
tak tady ji máš
padni na kolena
přestaň hrát divadlo
čekáš až tě to položí
vzpomeň si jaký to bejvalo
na čárkách šílet
tvůj nekonečnej příběh
v křečích se svíjet
pořád máš na výběr
jsou věci který už nevrátíš
a každej z nás
se jednou v prach obrátí
poslední verš..... to mě celej život bude štvát! ale někdy se na takový věci prostě nesmí myslet:/
28.10.2012 20:52:51 | Kirsten