28.102012 21:39 Brno
Proč jen proč...
Proč jen proč
je Ti ubližováno
neschopností jiných
proč jen proč
se nebráníš
rány přijímáš
tiše trpíš
v koutě brečíš
na tělé svém si ubližuješ
proč jen proč
krutým životem jdeš
cestou spletitou
smutkem na duši
jizvou na srdci
se slzami v očích
proč jen proč
život Tě trápí
jiní Ti ubližují
sebe mučíš
proč jen proč
se stále ptám
nevím jak pomoct Ti mám
přec tu pro Tebe zůstávám
proč stále proč
nač otázky bez odpovědí
neb život je k Tobě jen krutý
lidi Ti ubližují
Jen jedno mohu říct,jsem tu a vždy tu pro Tebe budu...