Hra
Anotace: Jako byste mě neznali...
Utíkám. Bojím se vás všech.
Oblékám se v mlžný opar
a ukrývám se ve stínech.
Poražená – jedno z mých jmen.
Ubodaná nepochopením.
Vydaná nestvůrám v plen.
Nešťastnice bez šance na vítězství.
Nikdy nesmím to vzdát.
I s vlastním patentem na neštěstí.
Hra zvaná Život musí se hrát.
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, enigman, Bunney
Komentáře (1)
Komentujících (1)