.. . .
..chodím po laně nad tím
co životem se nazývá
po krk v mracích
bez opor
bez té ruky spásonosné
nejtenčí stezka pálí
do chodidel
navždy píše smutný cejch
ale krok stranou nepřipouští
ne dnes .. je jen jedna cesta
ta přímá
jedním směrem
bez návratu
nebo
dolů
Přečteno 438x
Tipy 9
Poslední tipující: Zrska, Radhuza, maliska, Miriska, enigman, Joe Vai
Komentáře (3)
Komentujících (3)