Jsem zmáčená......
Však, čím?
Deštěm, možná.
Shěhovým hemžením?
To spíš.
Jsem zmáčená.....
A nejsou to slzy?
Nejsou, anebo...
možná ano.
Těžko říct, co máčí mi tváře.
Možná slunce a jeho svit.
Možná měsíc a jeho chlad.
Jsem zmáčená....
A dumám stále.
Čím jen, ach, kdo ví.
Možná šťávami ovoce.
A nebo spíše....
zmáčená nejsem.