Každý ti mě, lásko závidí,
když spolu jdem ulicí k nám,
tvým chlapcem je jeden z nadlidí,
divím se sám, jak dobře vypadám.
Abych víc už nepromokl,
neboť déšť smývá krásu,
byl by ze mě mokrej čokl,
co bylo by z mých vlasů?
Každý ti mě, lásko závidí,
takový facelift se nevidí.