Anotace: ...
V nedalekém nedávnu
spáchal-li jsi zchvácený
báseň zjevně neslavnu,
bez chuti a bez ceny,
papír skončil v odpadcích,
neozdobil výklady,
nebyl jsi však v rozpacích,
když pak přišly výpady.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?