Už je to tady zase,
už je to tady zas
druhý listopad dýchl na nás.
Den, kdy za své rodiče, děti, i strýce
zapálíme malé svíčky i velké svíce.
Den, kdy modlíme se za ty,
pro které přišla si Zubatá s kosou,
tváře mám zmáčené slzami- lidskou rosou.
Po celé republice svící svíce,
jsem jediná, komu ten kdo ho opustil,
chybí čím dál tím více?