Anotace: podzimní procházka
být to moje, krátila bych, řezala - líbí se mi to, ale jako celek je to na mne moc "nabobtnalý"
03.11.2012 15:07:58 | hanele m.
Já se rozhodl nekrátit staré věci ze šuplíků, ale jinak uznávám, že by to mohlo být vzdušnější a jasnější.
03.11.2012 17:40:37 | King of Spain
taky to tak mám.. se šuplíkovkama.. většinou bych to dnes napsala úplně jinak, tak do dílek ani nezačínám vrtat - ale někdy při čtení starších věcí přece jen kliknu na "Edit" :o)
03.11.2012 17:55:32 | hanele m.