Povzdech bez činu
Anotace: Povzdech, takový ten těžký. Když s něčím pohnout jde, ale váhat se víc chce..
Nocí se procházet,
toulat se v dlaních,
rozhánět červánky,
spávat si v mracích.
Dávno se tento sen rozplynul v ticho,
do rytmu dálnice tepe tu nitro-lednice..
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, Noc17
Komentáře (2)
Komentujících (1)