o(pitná)
tisíce litrů radosti
proteklo mnou
a chladí
nádobu bezednou
co dno své kdysi
vždy tak pevné
v plynutí času
nechala si vzít
pár kostek ledu
k orosení stěn
zahřáté úchopem ladných žen
pomalu stéká
a slámka smutně
bez opory
jen vítr v ní se prohání
neslyšně padá
snítka máty
ráno mé cesty naklání
být tak živ pouze z pramenité
s příchutí věčných krápníků
ozvěnou temných
kamených chrámů
laděn
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Radhuza, Noc17, Sarah, enigman, Aťan, Olneek
Komentáře (2)
Komentujících (2)