Ať si kdo myslí cokoli,
nebudu chřadnout pro boly,
ani pobíhat po poli
jako kus hadru na holi,
ronit potoky ze soli,
válet se vlaku pod koly,
za hory prchat, za doly,
plnit absurdní úkoly
těch, co dýl chodili do školy,
škemrat si u nich o roli
pro politické mrtvoly,
co ihned lehají pod stvoly,
když jiní sedají za stoly
pro plazy, anebo pro voly