Podzimní troufalá
A tak zas z oblohy zaslzelo.
Co dosud ve tmě nezmizelo,
to spolkl oblak mlhy plný.
A tahle tmavá, vlezlá zima
nám nenápadně pozhasíná
i prosluněné duše.
Jenže je naše svaté právo
nazvat tu mrchu prostě krávou!
A vzít se radši za ruce
a zalézt do postele a milovat se
Až do jara
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, mkinka, Miriska
Komentáře (2)
Komentujících (2)