Život v každém vzdechu
Život v každém vzdechu,
žijem bez úspěchu,
každý cestou svojí,
kéž se jednou spojí.
Každý nádech - život můj,
jen mě prosím nelituj.
Každý nádech - žiju dál!
Smrt - němý host - stojí opodál.
Tak pozvedni sklenku
a připij mi na zdraví.
Já se jen tak nevzdám,
smrt - o život mě nepřipraví!
Já bojovat budu dál!
Přeci nejsem žádný srab.
Komentáře (0)