Nikdy nejlepší,
však nikdy nejhorší,
stále průměrná
Nic speciálního,
obyčejnost zabalená
v normalitě.
Vždy střední cesta,
žádná oslnivá,
vždy obyčejná.
Bojovná i vzdávající,
má smysl bojovat
s průměrností?
Když se spokojíš, zakrníš..
07.11.2012 17:23:35 | Jan Voralberg
Snažím se nezakrnět, ale přijde mi, že třeba u mě je to boj s větrnými mlýny.
07.11.2012 17:37:22 | Moniska
Tak to nevzdávej, je tisíckrát snazší to vzdát, ale milionkrát lepší vydržet a snažit se.
07.11.2012 21:28:51 | Jan Voralberg