Anotace: Stojím nohama pevně na zemi a hlavu nosím v oblacích, abych si na zem postahovala anděly...
Věř tichu :)
Zdraví starý zapomenutý přítel z místa,
kde se vše vrývá do pár slov.
28.01.2013 21:58:50 | Meliorist
jediné co mi vadilo: Stále Tě slyšívám
Možná by bylo lepší slýchávám, ale zase to neladí s dalším veršem. Každopádně jen detail, jinak se mi líbí.
01.01.2013 16:56:01 | Nergal
Miluju tyhle chvíle kdy člověk něco najde a jen kouká s otevřenou pusou..Super to je !! A ještě se vrátím něco si přečíst .-)
22.11.2012 23:57:33 | Madanik
Wow..to bylo první, co mě napadlo...moc z toho dýchá úplně něco, co neumím pojmenovat...přijde mi to úžasné, děkuji :)
22.11.2012 23:37:08 | makretka