Anotace: ...
Viděla jsem je odcházet
Ach bože...
odešli všichni...
A já krvácím
umírám,
tak tiše...
Už to ani nebolí,
otupění...
Viděla sem je odcházet
a nikdo z nich se ani neohlédl
Kdo zná důvod?
Bůh?
Zapijte to se mnou!
Připijme si na ty co zapomněli...
I my zapomínáme
připijme si...
Na Nás!
Na chyby,
na bolest
způsobenou jiným námi
i tu jinými způsobenou nám.
A buďme pyšní,
že po tom všem stojíme
a jdeme... vrávorajíce.
V ránech kdy bolí hlava
a chce se nám zvracet...
A tak pijme dál,
pro jiskru v očích...
...koho to zajímá...
Báseň je napsána hezky,
ale to mrazivé klima,
čtu ji a je mi zima,
z té beznadejě?
Tip dávám.RM.
25.11.2012 07:43:27 | Robin Marnolli