Setmělo se na osamělé časy
Anotace: Je smutné, když se lidé ve zlém rozloučí, a ještě smutnější tomu přihlížet.
Byla jsem svědkem
konce
dvou žen
s plnými srdci lásky
se už nedalo nebýt součástí
života toho druhého
netřeba
chodit daleko
pro jejich výkřiky životů
se svět nezměnil,
jen jim se na čas zatáhlo
ale už nikdy neprosvitne
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: maliska, Petbab, Robin Marnolli
Komentáře (0)